Maar ‘Glee’ is méér. Behalve veel vrolijkheid biedt deze musicalcomedy sensatie, rivaliteit en ‘spicy loves’. In de serie staat de Glee Club van de McKinley High School centraal. Deze club, waarin leerlingen dansen en zingen, stond ooit aan de top. Docent Will Schuester is vastbesloten de slapende Glee Club nieuw leven in te blazen. Leerlingen en collega’s verklaren hem voor gek, maar hij legt alle spottende reacties naast zich neer.

‘Glee’ is in de Verenigde Staten een enorm succes. De cast is ‘hot’ en elk nummer dat voortkomt uit de serie wordt gegarandeerd een hit. Oprah, de Obama’s, Lady Gaga en Madonna; ‘Glee’ heeft heel veel beroemde fans. Supersterren staan in de rij om een gastrolletje in de serie te bemachtigen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de VS ongeduldig wacht op seizoen twee, dat later deze maand op tv komt. Dat de serie niet alleen door kijkers, maar ook door critici wordt gewaardeerd, blijkt uit de twee Emmy Awards die ‘Glee’ vorige week in ontvangst mocht nemen.

Nederlandse kijkers kunnen binnenkort ook worden besmet met de ‘Glee-fever’, want vanaf dinsdag 14 september zendt RTL 5 dubbele afleveringen van de musicalcomedy uit.

Lees ook:
» Glee is terug! (17) reacties
» Lady Gaga in Glee! (20) reacties
» 'k Zag drie beren Glee imiteren! (55) reacties
» Glee-acteur gecensureerd (59) reacties