Maar voordat we overgaan op belangrijke dingen: Jamai is uitgeroepen tot beste zanger van Nederland! Hij won gisteravond het TROS-programma De Beste Zangers van Nederland en liet hiermee o.a. Rene Froger en Frans Bauer achter zich. Het is onduidelijk waarom Jamai deze titel heeft gekregen.

Over naar belangrijke dingen. Herinneren jullie je mijn lichte obsessie met de film Inception, acteur Tom Hardy en het stomtoevallige nieuws dat hij 'bicurious' is, nog? Nou, ik ben nog altijd niet over de dikke lippen van Hardy heen en word dus gelukkig van filmpjes als de onderstaande. In het filmpje is te zien hoe Tom Hardy aan het sporten is. Dat is alles.


Over steengoede films gesproken: Piranha 3d hoort daar waarschijnlijk niet bij maar is wel vorige week in de bioscopen gaan draaien en bevat blijkbaar een smaakvolle scene waarin er een prima penis wordt opgegeten door een hongerige piranha. Reden genoeg om die film te gaan zien dus. Als je niet vies bent van piemels of spoilers, kijk hieronder het voorproefje.


En dan nu die eeuwig terugkerende roddel over heavyweight acteur John Travolta. Travolta, die al jaren niet meer in zijn Saturday Night Fever pak past, zou al minstens even lang in de welbekende kast zitten. Dat beweert Robert Randolph. In zijn boek over sekssauna´s in Hollywood (wat een diepgaand onderwerp!) is te lezen dat Travolta een trouwe bezoeker van homosauna's was. Blijkbaar kwam de acteur daar niet voor de ambiance maar voor de gewillige homo's.

“Ik ontmoette John in 1998, toen hij al getrouwd was met Kelly. Ik geloof dat hun huwelijk helemaal nep is want John is helemaal gek op mannen en hij heeft al jarenlang seks met mannen achter haar rug om”, zo beweert Randolph in een interview aan website MrPaparazzi.com. In 2006 werd Travolta ook al gefotografeerd terwijl hij zijn Manny (gay nanny) vol op de mond zoende. Ik hoop dat dit een staartje krijgt!

Je kent haar misschien al van samenwerkingen met Mariah Carey en Christina Aguilera maar Nicki Minaj verdient wel even een vermelding als een van de weinige hiphopartiesten die haar gay fans erkent en waardeert. "Dit was helemaal niet vooropgezet. Blijkbaar heb ik gewoon heel veel fans die homo zijn. En ik zet mijn fans graag in de spotlight. Het is gewoon zo gelopen dat ik enorm veel steun van de homogemeenschap krijg. Op mijn school zag ik homo's, blanke kinderen, grunge, roze haar en piercings. Ik denk dat ik daarom de grenzen opzoek. Ik wil gewoon divers zijn."

Geen idee wie deze verbeterde versie van de Lil Kim's en Foxy Brown's van destijds is? Kijk hieronder naar een van haar videoclips.Tot slot iets waarvan ik geen idee heb wat het precies is. Men of Mortuaries. Als ik het goed zie, zijn het mannen met relatief lekkere lichamen die grafdelvers zijn of moeten voorstellen of gewoon een beetje poseren op begraafplaatsen. Voor een kalender. Doe er mee wat je wil maar besef dat het sowieso een beetje 'off' is.

PS: Leuke tips voor Showbizzland? Stuur ze naar mij op Twitter: @Carmenhercules of @Gay_nl


CF