Of ze nu wel of niet probeerde te scoren over de rug van de homogemeenschap, daarover bleven de meningen verdeeld (vooral toen ook het nummmer Ur So Gay op haar album verscheen). Desalniettemin sloeg Katy Perry’s album One Of The Boys flink aan.

Geen eendagsvlieg
Nu is ze terug met Teenage Dream, waarmee de 25-jarige zangeres wil bewijzen dat ze geen eendagsvlieg is. Dat lukt haar aardig, met pakkende liedjes als Last Friday Night en natuurlijk de single California Gurls. Daarnaast valt het nummer Peacock op, het nummer wordt inmiddels al leuk gepersifleerd op YouTube. De zangeres werkte samen met producers Greg Wells (Mika) en Max Martin (Britney Spears), die al gigantisch veel hits up hun naam hebben staan.

Ondanks de vele niets-aan-de-hand nummertjes op Teenage Dream is Perry erg serieus op Circle The Drain, waarin haar ex Travie McCoy van hip hop groep Gym Class Heroes er flink van langskrijgt (“You fall asleep during foreplay/ ‘Cause the pills you take are more your forté”). Ook op Who Am I Living For? is een volwassener geluid te horen.

Merkwaardig stemgeluid
Perry's stemgeluid is op veel nummers wat merkwaardig. Hier en daar klinkt ze zelfs een beetje als de oudere zus van Ke$ha, waardoor we haar misschien beter Katy P€rry kunnen gaan noemen. Desalniettemin is Teenage Dream een prima opvolger van One Of The Boys.

MartijnT

De nieuwe Goldgift!
Het nieuwe album van Katy Perry, Teenage Dream, is nu overal in de winkel verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt het Katy-album thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Katy Perry-cd! Klik hier om je aan te melden!