Dit keer wil hij dat gaan doen met zijn nieuwe groep Los Angeles, The Voices. "Ik was met dit project bezig en heb de Tros laten weten dat ze nog even moeten wachten met beslissen", deed Gordon maandag uit de doeken in Koffietijd.

"Op de dag dat ik de Tros wilde bellen, las ik in de krant dat de 3JS naar het Songfestival gaan." De Topper was niet blij met die beslissing. "Ik heb ze laten weten dat ik het onprofessioneel vindt dat ze dat niet even hebben gemeld."

De Toppers zorgden er vorig jaar voor dat Nederland niet mee mocht doen aan de finale. Het nummer Shine kreeg uiteindelijk slechts elf punten.

Ondanks die nederlaag ziet Gordon zichzelf nog steeds schitteren in Europa. Blijf Veilig Bij Mij, de eerste single van Los Angeles, The Voices, is volgens de 42-jarige zanger een geschikt nummer voor het festival.
Gordon schreef de tekst zelf, de muziek komt uit de koker van Zuid-Afrikaanse componisten. Toch houd de Topper goede hoop. "De 3JS zijn ook helemaal te gek en misschien gaan wij volgend jaar weer."