Zo zullen er onder andere optredens zijn van reptielendompteur Ferry Torrez. Hij neemt spinnen en slangen mee (ENG!). Ook zal operadiva Francis van Broekhuizen acte de presence geven. Als geen ander weet zij emotie over te brengen. Bovendien is de sopraan idolaat van Maria Callas. Verder zijn er optredens van illusionisten, jongleurs en acrobaten.

Speciaal voor fans van het Eurovisie Songfestival zal het popduo Euroband voor vier dagen worden overgevlogen. Twee jaar geleden vertegenwoordigde het tweetal IJsland met het electropopnummer This Is My Life. En ja, zij haalden wél de finale… Euroband zal in Amsterdam een medley van Songfestivalkrakers ten gehore brengen.

Het Nichtencircus moet een feestje worden. De sfeer van Madame Arthur keert terug. Travestieten en strakke jongens zullen niet ontbreken. De variétéshow wordt aan elkaar gepraat door de flamboyante politicus Frits Huffnagel. Na afloop vindt een Nichtenbal plaats met dj Raf van het Amsterdamse café Prik.

Plaats van handeling is de Paradijsvogeltent op Strand West in Amsterdam. Die wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een kleine nachtclub, met een podium, en tafeltjes en stoeltjes. Daardoor krijgt het Nichtencircus een exclusief tintje, want in de tent is slechts plaats voor 150 personen.

Kijk voor meer info en reserveer je kaartjes op www.nichtencircus.nl!