In zijn tweet schreef de rapper het volgende: "If you [are] a man and your [sic] over 25 and you don't eat pu**y just kill yourself damn it. The world will be a better place." Nu laat hij weten: "Op de een of andere manier hebben ze mijn simpele grap vervormd tot een anti-homo-opmerking. Ik heb niets tegen mensen die een andere levensstijl kiezen."

50 Cent liet weten dat hij het grappig vindt dat negatieve opmerkingen wel opgepakt worden en positieve opmerkingen niet. Eerder maakte de rapper dezelfde soort grap over vrouwen, wat de mannen wel wisten te waarderen.

Het is niet de eerste keer dat de rapper in het nieuws komt vanwege zijn uitspraken over homoseksualiteit. In 2004 kwam hij in de media vanwege de uitspraak dat hij zich niet op zijn gemak voelt bij homo's. "Ik heb niet zoveel met homo's. Ik hou er niet zo van om met ze om te gaan. Ik voel me niet lekker bij wat ze denken. Ik ben niet bevooroordeeld. Ik ga alleen niet met homo's een feestje bouwen. We hebben niet zo veel gemeen. Ik ben liever met heterovrienden. Maar vrouwen die op vrouwen vallen, dat is okay," aldus de rapper.

JH