Lieve lezers,
Niet zo lang geleden schreven we over de Amerikaanse homoblog Towleroad, waarop reclame te zien was van politieke tegenstanders van de blog. Er waren meerdere banners van de homofobe Tea Party-kandidaat Christine O'Donnell op de site te zien.

Inmiddels moet ook Gay.nl eraan geloven. Onlangs kwam de EO-ledenwervingscampagne al langs via Google Ads, momenteel probeert het Christenvrouwentijdschrift EVA nieuwe lezers te trekken via de adverteren-voor-beginners-methode.We kunnen dit op twee manieren oplossen.
1: niet meer schrijven over christenen, maar dat zou alleen maar werken als ze niet meer zo vaak homofoob in het nieuws zouden komen. Onwaarschijnlijk dus.

2: De marketingmanager van het tijdschrift moet even een filtertje instellen zodat de banner homogerelateerde websites overslaat. Zal ook wel niet gebeuren.

Tot die tijd, excuses voor het ongemak. Ontstane psychische problemen kunnen uiteraard terecht bij EO-nazorg. Voor de nodige afleiding lees je hier nog een gezellige christenvriendelijke column.

Redactie Gay.nl