Op het moment dat we het artikel over de 10 hipste homofeestjes van Amsterdam schreven, wisten we nog niet dat Supertoys een vervolg zou krijgen. Anders had dit feest, zeker gezien de spectaculaire eerste editie, meegedaan om een plaats in de top-3.

Dit keer belooft het minstens net zo leuk te worden: naast het geweldige Italo Elite met onder andere Lupe, Tom Trago en de grootste toyboy Martin Duvall zullen ook Jeff Solo, bekend van onder andere Catwalk in Rotterdam, en housegoeroe Ted Langenbach bekend van NOW&WOW de avond voldraaien.

Jem and the Misfits
Iedereen is toch wel het meest benieuwd naar de Jem and the Misfits act waar onder andere Diva Mayday in zal schitteren. Uiteraard zijn ook weer de SuperToysBoys aanwezig waar tijdens de optocht vorige keer uitzonderlijk veel aandacht voor was! Naast de WINACTIE op Facebook geven wij ook via Gay.nl 10x2 kaarten weg!! Kaarten zijn te koop via www.air.nl en als je dan toch bezig bent zet jezelf dan ook even aanwezig op onze eventpagina op Facebook; http://www.facebook.com/event.php?eid=101658096570311.

Winnen?!
Supertoys is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest hippe feestjes van dit moment en vindt plaats in dé razendpopulaire Club Air!

Om te winnen mail je je profielnaam, voor- en achternaam naar win@gay.nl met als onderwerp 'Supertoys' en maak kans op 10x2 kaartjes!


De winnaars hebben inmiddels bericht gehad. Maar wees niet getreurd, volgende keer weer een kans en er zijn nog enkele tientallen kaartjes te koop via www.air.nl of, als je geluk hebt, morgen bij de deur.
Kijk voor meer info op http://www.facebook.com/event.php?eid=101658096570311

Veel plezier bij Supertoys!Lees ook:
» Top 10 hipste Gay feestjes (36) reacties
» Can You Feel iT? laat tijden herleven (20) reacties
» Reunie iT in Club AIR (13) reacties