"Ik was naïef en had niet door hoe snel roddels ontstaan. Jamai sprak uit dat hij verliefd op me was, maar het was een uit de hand gelopen vriendschap. Er is niets gebeurd, we hebben zelfs nooit gezoend. Misschien heeft hij het expres zo doen lijken omdat hij nog niet voor zijn homoseksuele geaardheid wilde uitkomen."

Ze baalt wel enorm van het feit dat de musicalzanger zich onlangs honend uitliet over zijn relatie met Pechler. Hij zei in Ranking The Stars: "Op een oude fiets moet je het leren."
"Dat ervaar ik als ronduit beledigend. Mede door dat soort uitspraken word ik nog steeds aangekondigd als 'de ex van Jamai'. Ik zou het leuk vinden als mensen me nu eens gingen zien voor wie ik ben: een hardwerkende zangeres!"

Dewi en Jamai hebben hun bekendheid allebei te danken aan het eerste seizoen van Idols. Jamai won en Dewi werd vierde. Idols bleek een enorm succes, geen van de top vijf deelnemers konden nog normaal over straat. Jamai heeft tegenwoordig een succesvolle musicalcarriere, maar Dewi's succes bleef uit. Ze probeerde zelfs nog een keer mee te doen met een talentenjacht maar werd geen finalist. Haar Playboyshoot was daarnaast een van de slechtverkopende edities.

Vergeten hoe 'verliefd' ze waren? Kijk hier naar een oude videoclip van het tweetal.

CF/Telegraaf

Lees ook:
» Dewi: 'Ik wist dat Jamai homo was'. (62) reacties