Koning en Koning is een verhaal over twee prinsen die verliefd worden op elkaar. Het zal volgens Vos een kleurrijke musical worden van ongeveer een half uur. De voorstelling wordt zo ontwikkeld dat ze op diverse locaties gespeeld kan worden; op pleinen tijdens festivals bijvoorbeeld, maar ook in aula's en gymzalen op basisscholen. De musical zal worden geschreven en gecomponeerd in de sfeer van Disney en Studio100.

Vos hoopt dat de musical kan bijdragen aan de homo-acceptatie: "Helaas is het bijna dagelijkse kost in de krant en op TV dat homoseksuelen gepest, geslagen en bedreigd worden. Verschrikkelijk dat dat in Nederland kan. Ik wil met deze musical voor kinderen van 4 tot 12 jaar bijdragen aan de verbetering van de toleratie ten opzichte van wie dan ook."

Dit project maakt kans op een prijs die de ontwikkeling ervan ontzettend zou kunnen helpen. De Unique Ambition Challenge deelt een flinke geldprijs uit. Stemmen op dit project doe je door op de volgende link te klikken: http://www.uniquebeweegtje.nl/ambitie/detail/item/43940bf37eec09d445e8c17241071a3f14550ef2