Op zaterdag 4 december 2010 zal de originele cast in Club Air in Amsterdam hun show ten gehore brengen, waaronder de bekendste Matinée-dj Taito Tikaro en de zangeres Vanesa Klein.

Matinée is sinds 2000 het succes van Amnesia op partyeiland Ibiza. Dit onder gays, gay minded en hetero’s zeer populaire dance concept moet volgens de organisator ook een signaal zijn tegen zinloos geweld van mensen met een andere geaardheid. Door samen te feesten leert men elkaar ook beter kennen, aldus Ibiza Party Events, de organisator die dit concept naar Nederland haalt.

De Matinée-Group bestaat al 13 jaar en hebben met hun wereldtours al heel de wereld over gereisd. Ze zijn ooit begonnen met overdag feesten te geven, vandaar de naam Matinée. Sinds dit jaar alleen al in Dubai, Sydney, New York, London, Brazilié, Parijs, Londen en Colombia geweest.

Matinée staat heel erg bekend om de gemoedelijke sfeer tussen de gay, lesbian en hetero publiek. Evenals de spectaculaire en extravagante shows, de aantrekkelijke vrouwelijke en mannelijke gogodansers, vocalisten, acrobatenacts, visuals, lasershows en special effects.

Gay.nl verloot 2x2 plekken op de gastenlijst. Wees er snel bij! Mail met Matinee als onderwerp naar win@gay.nl o.v.v. je voornaam, achternaam en profielnaam. Let op: Goldmembers krijgen voorrang!