We hebben sinds vandaag (donderdag) het zoeksysteem vernieuwd! Op www.gay.nl/search/, of door bovenaan op 'Profielen' te klikken, kom je in het nieuwe zoeksysteem. Het is makkelijker, overzichtelijker en geeft een beter resultaat!

De nieuwe functies op een rij

Handige tabs!
Omdat het regelmatig voor komt dat je alleen tussen bijvoorbeeld online gebruikers of nieuwe profielen wilt zoeken, kun je daar direct voor kiezen met handige tabs. Als je binnen alle profielen wilt zoeken, kan dat natuurlijk ook. Daar is het tabje 'Uitgebreid' voor.Een foto zegt meer dan duizend woorden!
Ook nieuw is het zoeken op foto's. Je vult de criteria in waarop je wilt zoeken en als resultaat krijg je alle foto's van gebruikers die aan je zoekopdracht voldoen. En dan niet alleen de hoofdfoto!

Koppensnellen
Een compleet nieuwe functie is het koppensnellen. Op deze pagina zie je de hoofdfoto's van willekeurige online profielen, nieuwe profielen, jarige gebruikers en van profielen die veel bezocht worden. Dankzij de handige diashow bovenaan de pagina kun je rustig achterover leunen en de profielen op je gemak bekijken.Goldmembers only
  • Natuurlijk hebben we voor onze Goldmembers een paar extraatjes ingebouwd. Goldmembers kunnen zoeken binnen expliciete profielen! Oftewel: je krijgt direct het juiste resultaat als je spannende foto's wilt bekijken.
  • Een andere Goldfunctie is het opslaan van zoekopdrachten. Soms heb je precies de juiste filters ingesteld voor een fijn resultaat en die wil je natuurlijk niet elke keer opnieuw moeten instellen. Deze functie helpt je daarbij.
  • En natuurlijk zien Goldmembers tussen het koppensnellen en andere resultaten ook de expliciete foto's te zien (behalve als je dit bij instellingen hebt uitgeschakeld)!
  • Als Goldmember kun je eenvoudig zoeken op (deel van) een profielnaam of (deel van) profieltekst! Dat helpt je misschien net genoeg om die leuke jongen terug te vinden.
 Zoals met elke nieuwe functie kan er het een en ander misgaan. Mocht je problemen ondervinden, dan stellen we het zeer op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan op twitter (http://twitter.com/gay_nl) of door te mailen naar helpdesk at gay.nl!

Veel zoekplezier!
Team Gay.nl

---Wil jij in de toekomst zelf verantwoordelijk zijn voor de verbeteringen van Gay.nl? Kom dan solliciteren! NextGear, het technische team achter Gay.nl, is op zoek naar een nieuwe Fulltime Webdeveloper! De vacature vind je hier.---