Met de introductie van de SensoTouch 3D presenteert Philips nu haar meest geavanceerde scheren ooit.

De SensoTouch 3D dankt zijn naam aan het feit dat het apparaat alle vormen van je gezicht volgt, waardoor je moeiteloos en zonder irritatie het gladste scheerresultaat behaalt.

GyroFlex 3D
Het flexibele GyroFlex scheerhoofd van de SensoTouch 3D is in staat om elke contour van je gezicht en hals te volgen, zodat je geen enkele plek overslaat. Het scheeroppervlak glijdt soepel over de huid, waardoor irritatie tijdens en na het scheren tot een minimum beperkt wordt.

UltraTrack
Of je nu een baardje van een week wilt afscheren, of de kortste stoppels te lijf wilt gaan: de drie speciale UltraTrack scheerhoofden zorgen ervoor dat je in één simpele beweging alle haartjes meepakt.

AquaTec
Dankzij het AquaTec systeem is de SensoTouch 3D Philips’ eerste elektrische scheerapparaat waarmee je nu ook nat kunt scheren. Kies zelf voor comfortabel droog scheren of verfrissend nat met scheergel of –schuim.


Design
De SensoTouch 3D kent een hoog gebruiksgemak. Door zijn ergonomische design ligt het apparaat stevig en comfortabel in de hand. De meest exclusieve varianten in de SensoTouch 3D range zijn voorzien van het Jet Clean systeem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat na elke scheerbeurt automatisch wordt gereinigd, geolied en opgeladen.

Kijk voor meer informatie over de Philips SensoTouch 3D op www.philips.nl/sensotouch3d.