Voordat we overgingen op het nieuwe Gay.nl in 2009 was het al mogelijk om op postcode te zoeken. Deze functie is niet alleen terug, maar ook volledig vernieuwd en verbeterd. Want als je gebruik maakt van moderne internetbrowsers als Firefox en Chrome, hoef je verder niets te doen! Ga naar 'Profielen' en zoek op profielen bij jou in de buurt. Makkelijker kan niet! Natuurlijk moeten we daarvoor wel weten waar jij je bevindt. Je kunt dit eenvoudig invoeren in je persoonlijke menu. Ga in je menu naar 'Profiel' en vervolgens 'Mijn locatie'. In het handige Google Maps-schermpje kun je je locatie eenvoudig wijzigen of opslaan. Sleep het pijltje naar waar jij je bevindt en klaar is gays!

iPhone
En er is meer goed nieuws! We hebben deze functie ook toegevoegd aan de iPhone-versie van Gay.nl! Heb je een iPhone? Surf daar dan snel mee naar i.gay.nl en log in om van deze functie gebruik te maken. En het mooie is: het is helemaal gratis! 

Om de nieuwe functie in te luiden geven we 10x een roze iPhone-hoesje weg! Kans maken is eenvoudig: volg Gay.nl op twitter (@gay_nl) en tweet waarom jij dat hoesje graag wilt winnen. Vergeet niet je tweet af te sluiten met @gay_nl