Pjur wordt wereldwijd geroemd als een van de beste glijmiddelen: je hebt maar een heel klein beetje nodig, het heeft geen plakkerig gevoel maar juist een zijdezacht gevoel. Het is op siliconenbasis en door de samenstelling extra lang werkzaam. Precies wat je van een goed glijmiddel mag verwachten dus. Op Amazon.com bijvoorbeeld krijgt Pjur 4.5 van de 5 sterren.

En met het handige 30ml formaat hoef je ook geen ellendig grote fles rond te hebben slingeren of mee te slepen. Handig voor mee op stap of mee op vakantie en omdat een paar druppels voldoende zijn, kun je er wel even mee vooruit!

Met drie flesjes heb je er altijd een in de buurt waar je 'm maar nodig hebt: in je slaapkamer, in je toilettas of in je uitgaansbroek :)

Pjur Original is daarnaast olie- en vetvrij en bevat geen water of geurstoffen. De huid- en slijmvliesverdraagzaamheid zijn dermatologisch getest en bevestigd. 
De winkelprijs voor dit pakket is € 26,25. Maar omdat we groot hebben ingekocht hebben we nu een supergladde aanbieding voor je: bij Gay.nl betaal je nu slechts 19,95. 

Goldmembers krijgen nog extra korting en betalen slechts 18,95!

Je bestelling zal in een neutrale, stevige envelop worden verzonden die door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven. We geven je bestelling meestal dezelfde dag nog mee met de post!