Allan zal via een column tweemaal per jaar schrijven over de trends van het komende seizoen. Wat wordt hip, waar moeten we op gaan letten en wat kun je écht niet meer dragen? Allan weet het!

Daarnaast gaat Gay.nl een fashionwedstrijd uitschrijven getiteld 'Gay.nl's Next Fashion Icon'. Een beetje met een knipoog naar de commerciele televisieprogramma's. Iedereen die zich goed voelt met z'n eigen stijl en dat ook op z'n profielfoto's uitdraagt, maakt kans op een super prijzenpakket met als hoogtepunt een personal shopper en uiteindelijk een fotoreportage. In 2011 zullen Allan en een andere designer tien maanden een ander profiel beoordelen. Uiteindelijk kunnen alle Gay.nl-ers kiezen wie de prijs moet winnen.

Om je profielfoto's beoordeeld te krijgen, moet je je aanmelden. Dat kan door een mail met als onderwerp 'fashion' te sturen naar oproep@gay.nl. Vergeet niet je profielnaam te vermelden.

Allan heeft als designer al een aantal grote projecten op z'n naam staan waaronder producties van Stage Entertainment, Cirque du Soleil, meerdere films en recentelijk nog de aankleding voor de nieuwe show van Simone Kleinsma. 

Volgende week verschijnt er een interview met Allan op Gay.nl.