Donderdag 23 december a.s. kun je shoppen tot je neervalt! Je laatste kerstinkopen kun je die dag doen bij achttien grote gay zaken in Amsterdam, die allemaal iets leuks of lekkers voor je in petto hebben. Even opwarmen met een warm glas glühwein of warme chocolademelk bij de een en bij de ander kom je een wel heel speciale kerstman tegen… En daarnaast geven ze die dag nog eens tien procent korting op je aankopen! De flyer met plattegrond is sinds zaterdag 4 december te verkrijgen in de deelnemende zaken.

Overdag kun je shoppen bij RoB, Gays&Gadgets, Boekhandel Vrolijk, Female&Partners, Black Body, The Fabulous Stringslip, ES Collection, Mail&Female, Mister B, Blincq Optiek, Cuts&Curls en Pink Point. Getto Food&Drinks biedt je die dag hun burgers wel heel goedkoop aan en als je je overvolle tassen echt niet meer kunt dragen ga je naar Prik, want daar zijn vanaf 16.00 alle cocktails maar 5,50 euro, of ren je richting Zeedijk, waar The Queen’s Head je het eerste drankje gratis aanbiedt. ’s Avonds kun je nog een dansje wagen in Club Roque (happy hour tussen 0.00 en 01.00) en Club Church kleurt die avond blauw met ‘Blue goes Christmas’. Blauwe broek, blauwe ogen, alles is goed… En als je niets blauws hebt, koop je het gewoon die dag!

Alsof dat niet al genoeg is: je kunt op 23 december ook nog eens waardecheques van 250 en 100 euro winnen, te besteden in de deelnemende zaken. Het enige wat je hier voor hoeft te doen, is acht stempels verzamelen in de bovenstaande winkels. De winkels bezoeken is voldoende, om een stempel te krijgen ben je niet verplicht iets te kopen. De stempels worden op de flyer gezet en om 18.30 worden de winnaars bekend gemaakt in BOVEN (www.boven71.eu), Warmoesstraat 71. In deze nieuwe zaak kun je overigens al vanaf 11.00 terecht voor lunch en heerlijke koffie. Als je niet bij de trekking aanwezig kunt zijn, lever je je flyer in bij een van de deelnemende winkels en je dingt gewoon mee.

Let op: je maakt alleen kans als je je flyer met acht stempels voor 18:00 hebt ingeleverd of als je om 18.30 met acht stempels in BOVEN aanwezig bent!

Kijk op de site van de deelnemende winkels en horecazaken om te weten te komen wat zij op 23 december voor je in petto hebben.

www.blackbody.nl
www.blincqoptiek.nl
www.boven71.eu
www.clubchurch.nl
www.clubroque.nl
www.cutsandcurls.nl
www.escollectionamsterdam.com
www.femaleandpartners.com
www.gaysandgadgets.com
www.getto.nl
www.mailfemale.com
www.misterb.com
www.pinkpoint.org
www.prikamsterdam.nl
www.rob.eu
www.queenshead.nl
www.thefabulousstringslip.nl
www.vrolijk.nu