Boy George werd in de jaren tachtig bekend als leadzanger van de band Culture Club. Met deze band scoorde hij zijn grootste hits met de nummers Do You Really Want to Hurt Me?, Time, Church Of The Poison Mind en Karma Chameleon, Als soloartiest bracht hij meerdere albums uit en had hij ook een paar hits, waarvan Everything I Own uit 1987 de grootste was. Daarnaast kreeg hij een tweede carrière als deejay. Als deejay bracht hij ook een reeks zeer succesvolle (mix)albums uit. En met zijn extravagante uiterlijk en passie voor muziek is en blijft BOY GEORGE een niet te missen icoon.

Zaterdag 15 januari treedt Boy George zowel als zanger en als DJ op in de Amsterdamse club Panama. Gay.nl geeft met dank aan diva Mayday kaartjes weg voor de events! 2x een passe-partout (zowel concert als de aansluitende feestavond met dj-set) en 2x2 kaartjes voor de feestavond!

Kans maken? Mail naar win@gay.nl met als onderwerp Boy George. Vergeet niet je voornaam, achternaam en je profielnaam te noemen! Let op: Goldmembers maken meer kans, maar niet geschoten...!

Voor meer info over de events: www.panama.nl