AIR pakt voor ‘Supertoys: the Maturity Issue’ groots uit: Daddy Pop & Daddy Rock, oftewel Joost van Bellen en Ted Langenbach zijn voor de gelegenheid uitgenodigd om hun hardste klappers van het moment en fijnste plaatjes uit de oude doos ten gehore te brengen. Hiernaast zal Jeff Solo de avond geheel in stijl inluiden, Hello Titties is de host van avond en worden de acts en het entertainment verzorgd door AIRcraft.

Voor de een is hij jeugdsentiment en voor de ander is hij een hedendaagse held: Joost van Bellen. Hij gaat al even mee; Joost van Bellen is al tientallen jaren een begrip in de Nederlandse uitgaanswereld. Begonnen in de Roxy, uitvinder van Speedfreax en vandaag de dag bekend van o.a. Valtifest, Manifesto en Rauw. Deze Amsterdamse legende staat op 21 januari voor het eerst achter de decks van AIR en dat samen met vriend Ted Langenbach.

Deze laatste is na succes op de vorige editie wederom gevraagd zijn lekkerste en favoriete platen uit de kast te halen. Ted Langenbach staat bekend als de partygoeroe van Rotterdam, al jaren de professor van de nachtcultuur in de onderste helft van de Randstad en de oprichter van Now & Wow. Naast ‘daddy pop & daddy rock’ komt de Rotterdamse Jeff Solo wederom het startsein geven aan deze editie van Supertoys.

Gay.nl verloot maarliefst 10x2 kaartjes!! Kans maken? Mail Supertoys naar win@Gay.nl en vermeld je gebruikersnaam, voornaam en achternaam! 

Supertoys: The Maturity Issue
21/01/2010
23:00-05:00
vvk: 12,50 via www.AIR.nl
deur: 15,00 (10,- met je favoriete ‘toy’)