We roepen je op om jouw succesverhaal te mailen naar oproep@gay.nl. Denk aan een opgedane vriendschap, een succesvolle coming out of het vinden van de liefde van je leven! 

De acht leukste inzendingen zullen worden geplaatst op de website en die inzenders zijn uiteraard het komende jaar Goldmember. Onder andere inzendingen zullen we 20 leuke Gay.nl goodie bags verloten.

We zijn er trots op dat Gay.nl al vele gebruikers aan elkaar heeft weten te verbinden. Als vrienden of als vriendjes/vriendinnetjes. En daarnaast plaatsen we dagelijks nieuws, entertainment en columns op de frontpage. Maar we weten dat we kunnen verbeteren en doen dat ook graag. Als je suggesties hebt, mails ze naar helpdesk@gay.nl. We nemen alle tips mee in brainstorms.

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb je als Goldmember vele voordelen. En wie jarig is, trakteert: dus de komende week bieden we eenmalig maar liefst 8 euro korting op een Goldmembership van een kwartaal per automatische incasso (normaal 19,95, dus 40% KORTING!). Je kunt de korting direct kiezen als je surft naar www.gay.nl/goldmember/

Dankjewel voor je steun als Goldmember, lid of bezoeker!

Team Gay.nl