Het management laat in een verklaring weten: "Door omstandigheden buiten onze macht, zijn we genoodzaakt het concert van 17 maart 2011, oorspronkelijk gepland voor het GelreDome XS in Arnhem te verplaatsen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam op dezelfde datum. Fans woonachtig in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zullen blij zijn met het nieuws van de overgang naar de meer centrale locatie. Kaarten voor de show in Arnhem blijven geldig voor de nieuwe locatie en kaarthouders ontvangen een e-mail met de details van de verhuizing en de mogelijkheid tot restitutie. Excuses voor enig ongemak. Alle andere shows voor Aphrodite-Les Folies Tour 2011 blijven ongewijzigd en hebben nog een aantal goede kaarten! Mis het niet!"

Kylie kondigde vorige week aan dat de twee uur durende show een groot podium inclusief waterkannonnen en luchtacrobatiek bevat. Of dit podium nu ook nog in de HMH te zien is, is onbekend.

Update: Volgens Live Nation (organisator) blijkt nu dat de productie waar Kylie mee op tour gaat toch in zijn geheel in de HMH past.