Heerlijk, ik mag gaan afzeiken en ophemelen in dit rubriekje. Let wel: de boys hebben zichzelf opgegeven dus wees niet bang, ik zal je niet publiekelijk gaan afbranden als je er geen trek in hebt.

Ik heb vier foto’s in mijn hand en ze zijn van www.gay.nl/Omdat-ik. Omdat-ik heet Joey, dat bekt net even lekkerder. Joey heeft een lekker stijltje vind ik. Ik ben altijd matelijk jaloers op 17-jarigen die zich net zo nonchalant kleden als het leven is op die leeftijd. Love it. Shabby-Chique. Streetwear maar niet slonzig. Sommige dingen oversizen maar wel weer terugbrengen naar je lichaam door er een strak jasje of vestje over te dragen. Slim want het maakt
slim (slim-fit. Slank dus).

Op een zo te zien netter feestje draagt Joey net zo lief een los wit overhemd met een vestje met een strikje. Leuk. Lekker jong en toch gekleed. Mouwen opstropen maakt het weer nonchalant, net als de losse bretels die eronder bungelen. Niks mis mee, niks meer aan doen. Wil je het nog net ietsje netter hebben, zou ik dezelfde combi met een colbertje dragen. Ook daarbij gewoon de mouwen opstropen.

Lekker haar ook by the way. Ik zal het maar geen Bieber-stijl noemen want dan word je vast boos, maar wel lekker makkelijk: iets meer gekamd en je bent netjes, iets minder en je bent street! Muts erop met leren jack en platte canvasschoenen staat altijd goed, zeker met die verwassen jeans eronder. Ik zou er nog een zwaar en lang en dik gebreide shawl bijdragen, maar wie weet was dat wel bloedheet voor dat moment. Shawls staan altijd goed en zorgen soms dat je niet eens een jas nodig hebt of je jas niet hoeft te sluiten wat je
look lekker onbezorgd maakt.

De kleurige stijl kan je ook goed hebben. Cap op, dikke zwarte (of gekleurde) zonnebril, vest met drukke print, t-shirt met drukke print. Je bent al weer klaar voor de zomer want ook deze zomer kan al die drukte nog prima.  Probeer alleen niet te veel pet en teveel zonnebril want je hebt een leuk koppie en dat is zonde om zo te verbergen. Wil je toch die stijl dragen zou ik ervoor kiezen om bijvoorbeeld een witte cap te dragen zonder zonnebril, je zonnebril kan dan op de cap of hangend aan de boord van je t-shirt. Of een ‘opener’ zonnebril zoals een aviator (pilotenbril) omdat deze je ogen welliswaar bedekt maar minder zwaar oogt waardoor je gezicht simpelweg beter uitkomt.

Verder heb ik echt niets aan te merken. Je kleedt je naar je leeftijd, en aan je tekst te zien ben je helemaal happy met jezelf en laat je je niet van de wijs brengen door wat anderen van je vinden en zeggen. Ik geef je groot gelijk. Ben benieuwd hoe een lichtblauwe jeans met simpel wit v-halsje jou zou staan. Supersimpel maar volgens mij staat dat je ook goed, zeker voor de zomer.Lekker makkelijk. Doe met m’n verhaaltje wat je wilt. Ik geef je een 7,8.

X Allan