Ricky Culbreth uit Spartanburg County in South Carolina pikte het niet dat Lance Mobley (21) zijn dochter gedumpt had en zou de jongen wel even laten weten dat niemand zijn dochter onrecht aandoet.

Hij maakte een Facebook-pagina aan onder naam van de jongen, inclusief homo-erotische foto's, en nodigde andere homoseksuele Facebookgebruikers uit voor een trio. Mobley is volgende de pagina ook geïnteresseerd in seks met kinderen en is momenteel een zwerver.

"Hallo, mijn naam is Lance en ik ben homo. Ik hou van grote zwarte mannen maar ook blanke mannen zijn okee. Ik ben 21 en als je een meisje bent, val me dan niet lastig. Ik ben alleen geïnteresseerd in jongens. Ik hou van een mooie jongen. Zijn naam is * hij is echt schattig en heeft een mooi kontje. Ik zoek nog andere mannen voor triootjes. Als je interesse hebt dan mag je me altijd bellen op het nummer *. Alle mannen zijn welkom en ik hou ook van seks met kinderen. Ze moeten wel jonger dan 11 zijn.....", luidde de boodschap op de Facebookpagina. De rechter kon deze tekst echter niet waarderen. Inmiddels is de Facebook-pagina offline.

RB