Denk dan eens aan een concert in je huiskamer...

…. langzaam druppelen de eerste gasten binnen in je huiskamer. Vandaag staat singer/songwriter Michelle David op het programma met een akoestische set. De jassen mogen worden afgegeven bij de self-service garderobe waardoor je lekker de handen vrij hebt om het glas wijn in ontvangst te nemen. Hmm, een mooi begin van een huiskamerconcert. Even later kondigt de gastheer aan dat de show gaat beginnen. We genieten ruim een uur lang van mooie noten uit het gouden keeltje van Michelle, een heerlijke sfeer vult de huiskamer. 'Volgende keer kom ik weer, hoor!', roept een van je gasten na afloop. De warmte en gezelligheid van een huiskamer waar je met vrienden en bekenden geniet. Dat schept toch meteen een band. Je voelt je welkom als je komt en voldaan als je weer vertrekt. Onvergetelijk hoe live muziek, bijna op je schoot gebracht, je kan ontroeren, blij kan maken of meer.

Musique Amis maakt het huiskamerconcert voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Mooi om te geven als kado of als leuk extraatje voor je gasten als je er voor kiest om je verjaardag thuis te vieren of tijdens een goed diner met familie en vrienden. Musique Amis kleurt iedere bijzondere gelegenheid graag muzikaal voor u in door middel van live muzikanten en/of een DJ.

Je hebt een ruime keuze uit jazzy, funky, stijlvolle artiesten afhankelijk van je wensen en budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van o.a.: Berget Lewis, Michelle David, Farris of Lucretia van der Vloot in jouw huiskamer! Onze artiesten zijn professionals in hun vak en staan garant voor een unieke muzikale beleving. Van bekende covers tot eigen nummers. Onze artiesten passen hun repertoire volledig aan naar uw wensen.

Wij staan altijd open voor vragen, ook als de artiest van jouw keuze niet op de website staat. Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen je volledig adviseren om jouw huiskamerconcert tot een onvergetelijk succes te maken.

Dus als jij van jouw feestje, bruiloft of bedrijfsevenement een onvergetelijk moment wil maken, ga dan snel naar www.musiqueamis.nl!

Nu tijdelijk een speciale actie: als vriend van Gay.nl maak je kans op een gratis huiskamerconcert!!! Ga naar www.musiqueamis.nl, noem de naam van één van de artiesten die op 6 maart een huiskamerconcert geeft en mail deze naar oproep@gay.nl o.v.v. voor- en achternaam.