De afgelopen maanden is er in stilte hard gewerkt aan de voorbereiding van deze nieuwe en verrassende clubnight waarmee Amsterdam opnieuw laat zien dat zij als Gay City nog steeds springlevend is.

Alhoewel de makers bewust het verrassingseffect willen vasthouden staat nu al vast dat FunHouse behoorlijk anders is dan datgene wat er op dit moment wordt geboden.

Zo zal voor de premiere De Wester Unie worden omgebouwd tot een gigantisch FunHouse. Zoals de bezoeker bij een FunHouse op de kermis nooit precies weet wat er achter de muren plaatsvindt, zorgt de organisatie ook hier elke keer voor een verrassende en spectaculaire opzet en aankleding van de avond. Elke party heeft een ander thema waarop zowel de acts, het decor als de muziek zijn aangepast.

FunHouse neemt je mee op een reis; met de uplifting beats en de “positive energy” word je vanaf binnenkomst ondergedompeld in een wereld van verbazingwekkende acts, sexy dansers en special effects. Centraal tijdens elke avond staat de spectaculaire openingsact waarin het thema op een creatieve manier aan het publiek wordt gepresenteerd.

Voor de lancering op 19 maart is het FunHouse team erin geslaagd de Spaanse DJ Dani Toro binnen te halen. Dani is op dit moment de rijzende Spaanse DJ-ster en is ondermeer bekend van zijn performance voor meer dan 6000 man op het grote plein ‘Vasquez de mella’ tijdens de 2009 Madrid Pride. Zijn opzwepende beats en sexy looks zullen ook in Amsterdam zeker niet onopgemerkt blijven.

Hostess van de FunHouse-avond is de legendarische Dolly Rocket ; bekend uit de uitgaansscene in Brighton maar speciaal voor deze avond overgevlogen naar Amsterdam. Degenen die Dolly ooit ontmoet hebben weten waarom zij een onwisbare indruk zal achterlaten.

Het zal duidelijk zijn: met FunHouse wordt behoorlijk uitpakt. Amsterdam heeft er alweer een interessant dance-event bij gekregen.

FunHouse .... only for those who can handle suprises !

Voor tickets ga je naar : www.clubrapido.com en www.gaygo.eu

Funhouse “the launch “ : zaterdag 19 Maart, Wester Unie, Westerpark, Amsterdam

Speciaal voor deze eerste, nu al spraakmakende editie van FunHouse, geeft Gay.nl 5x2 kaarten weg. Om in aanmerking te komen mail je je profielnaam, voornaam en achternaam naar win@gay.nl met als onderwerp FunHouse.
Let op, Goldmembers krijgen voorrang!