Hij staat volledig naakt op malemodel.nl, een site vol fotoshoots van schaarsgeklede Nederlandse jongens. De shoot vond in augustus 2010 plaats, ruim voor de aankondiging van het programma dus. FOK! users vonden de foto's en plaatsten ze gelijk online. Hoewel de foto's niet seksueel getint zijn, is het voor veel fans toch een hint dat Guido wel eens biseksueel zou zijn. Want zo beredeneren zij: "Als heterojongen zou je niet op zo'n site gaan staan."

Guido is deelnemer in het nieuwe realityprogramma Secret Story op NET 5 waar 15 kandidaten elkaars geheimen moeten ontrafelen in een Big Brother-achtige setting met als hoofdprijs €100.000. Hij heeft onder andere concurrentie van de Amsterdamse Servio Switser (26), die als bingokoninging Miss Windy Mills bekend staat en dat ook als geheim heeft in het spel.

Daarnaast roept Guido ook constant door het Secret Story-huis dat hij een perfecte gaydar heeft. Niet zo tactisch aangezien de 20 jarige ondernemer/bodybuilder/gamer als missie heeft om te spelen dat hij verliefd gaat worden op Laura (een mede bewoonster) terwijl hij een vriendinnetje heeft in Nederland.

Of Guido ook ècht op mannen valt, moet nog duidelijk worden. Maar de sexy foto's (NSFW) wilden we je niet onthouden!

GJK / Bron foto's: Malemodel.nl