In een interview met de Canadese website Macleans.ca antwoordde filmproducer Furnish op de vraag of Lady Gaga de peettante zou worden van hun kind: 'We hebben het nog niet bekendgemaakt, maar je bronnen zijn erg goed! (...) Ik wil er alleen liever nog geen commentaar op geven, want we zullen later nog een verklaring afleggen over peetouders'.

De vriendschap tussen Lady Gaga en Elton John onstond na hun gezamenlijke optreden bij de uitreiking van de Grammy Awards in 2010. Furnish prijst de zangeres ook om haar open-mindedness en haar persoonlijke contact met fans. 'Ze is onlosmakelijk verbonden met tolerantie. Ze gelooft dat je kunt zijn wie je wil zijn. Dat is de beste boodschap die er is'. Furnish benadrukt dat Gaga met deze boodschap het ideale rolmodel is voor Zachary. 'We hopen dat hij gelukkig opgroeit en dat hij zal kunnen doen met zijn leven wat hij zelf wil. Dat hij de vrijheid heeft om zijn eigen pad te kiezen.'

Furnish is zelf peetoom van Elizabeth Hurley's achtjarige zoontje Damian. Elton John is door David en Victoria Beckham gevraagd peetoom te worden van hun oudste zoons Brooklyn en Romeo.

Hieronder een terugblik naar de Grammy-performance van Lady Gaga en Elton John:Bron: Nu.nl

Lees ook:
» Videoclip bij Gaga's Dance in the Dark (68) reacties
» Born This Way, een ripoff? (117) reacties
» Nieuwe single Lady Gaga uit! (170) reacties
» Lady Gaga ook homo-icoon 2010 (40) reacties