Ohlord, wat gaan we er van maken? Fer (Gay.nl/ohlord) heeft zichzelf opgegeven en ik mag mijn mening geven. En sorry, maar t eerste dat ik kwijt moet is: waar is de kleur!!?? Heeft er ook mee te maken dat een van de foto’s in zwart-wit is uiteraard, wie weet was de spijkerstof wel knaloranje, maar die ene rode zakdoek doet het 'm niet voor me... De spijkerstof lijkt me ook nog erg stug zitten. Heel stijf en dat is jammer. Niet helemaal sluiten is mijn advies. Verder is de broek heerlijk en zijn de manchetten van ‘t jasje (of ondergedragen overhemd) erg top. Ben benieuwd welke kleur dat was!

Je hebt twee foto’s met een grijze trui met een overhemd eronder. Als rossige blondie is lichtgrijs linke soep. I know, want ik heb die haarkleur in de zomer. Het trekt namelijk snel de kleur weg uit je gezicht. De broek, jas en schoenen zijn prima maar had je de trui vervangen voor een zwart of donkerblauw exemplaar, dan had het er helemaal af uitgezien. Ondanks dat zwart geen kleur is, denk ik dat je dat heel stylo zal staan. Niet origineel, maar wel lekker (ja, ‘lekker’ is een woord dat ik graag gebruik..). Van overhemden onder truien ben ik zelf geen fan, maar het is jouw eigen stijltje (en velen met jou) dus ik ga het je niet ontraden. Ik had wel voor een andere kleur gekozen. Ook weer zwart of wellicht een lekker knalkleurtje, maar daar moet je maar trek in hebben uiteraard...

Op je profiel draag je een lekkere trui met hetzelfde grijze jack. Niks meer aan doen, staat prima, net als het blauwe t-shirt dat bewijst dat dat een goede kleur is voor jou. Ik vind je haar lichtelijk naar de Mad Men-stijl gaan op je foto met drag-makeup. Erg leuk. Een scheiding maken en je haar plat dragen staat je denk ik net zo prima als hoe ‘wild’ je het op de meeste van je fotos hebt zitten.

Voor komende zomer zeg ik blauw, met misschien een beetje donkergrijs. De bootschoenen en broek van je foto kun je aan houden. Jack mag uit, je trui kun je lekker preppy om je schouders laten hangen, witte overhemd mag met opgestroopte mouwen en een knoopje verder open aan de bovenkant. Niks meer aan doen, als je de lichtroze stropdas maar weglaat.
Ik vind dat het je allemaal prima staat. En zoals gezegd, ik ben benieuwd naar meer kleur bij je!

Ik heb gesproken, ben benieuwd wie er volgende maand aan de beurt is!

X Allan