We kunnen later dit jaar een nieuwe Gossip-plaat verwachten, maar in de tussentijd is de feministe, fashionista en openlijk lesbische zangeres in de studio gedoken met het hippe Britse duo Simian Mobile Disco. Ze werkten vorig jaar al eerder samen op het nummer Cruel Intentions, en nu is er een EP van vier nummers opgenomen. De samenwerking is een opmerkelijke: de herkenbare Gossip-melodieën zijn gebleven, Ditto’s stem blijft rauw en meedogenloos, maar de gitaren en rock-sound hebben plaatsgemaakt voor synthetische beats en keyboardbliepjes.

Good Night Good Morning, waarin Ditto haar onafhankelijkheid van een geliefde verklaart (‘I can eat by myself sometimes/But I won’t be by myself tonight’), en Do You Need Someone bieden op deze toch al korte EP wel wat houvast. I Wrote The Book is het meest dansbaar en Open Heart Surgery doet ietwat denken aan europop uit de jaren 90. Het uitstapje is vooral een goede opwarmer voor het nieuwe Gossip album!

MartijnTDe nieuwe Goldgift!

Beth Ditto's EP album is vanaf nu overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de EP gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Beth Ditto EP! Klik hier om je aan te melden!

Lees ook:
» Beth Ditto geeft Obama gelijk (22) reacties
» CD | Gossip (11) reacties