De Orangerie in 's-Hertogenbosch was jarenlang toneel voor een van de betere gay minded feesten van Nederland. Iedere laatste vrijdag van de maand vond in de Orangerie de befaamde Gay Night plaats. 

Guess what… Gay Nights are back!   And they're in style. De Orangerie zal iedere maand weer omgetoverd worden tot funpaleis, waarvan op 6 mei de eerste editie plaats zal vinden. Een kerk waarin iedereen zichzelf mag zijn. Homo, lesbienne, bi, bicurious, open minded... Iedereen is welkom. Iedere maand zal de Orangerie van 20.00 tot 2.00 omgetoverd worden tot gayminded club. Een oude kerk die helemaal sophistigayted in het teken staat van jou! Niemand minder dan Diva Mayday is resident DJ en host op de Think Pink feesten. Iedereen kent Mayday, fierce, fabulous and fit, met haar repetoire zal zij de Orangerie omtoveren tot club van allure. Mayday heeft ervaring opgebouwd in Amsterdam, Parijs, New York, Londen en ga zo maar door. Ze heeft de hele wereld gezien en komt haar ervaring delen op de feesten van Think Pink.

Bij de eerste editie van Think Pink, op 6 mei in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch, komt Patty Brard de Orangerie op zijn kop zetten! Patty 

Brard werd bekend als lid van meidengroep Luv’. Iedereen weet dat Patty ieder feest laat knallen. Als goede vriendin van Diva Mayday mocht zij niet ontbreken bij de eerste editie van Think Pink.

Naast Mayday zullen er ook andere DJ’s de bes te dance tracks draaien die opbouwen vanuit een oldschool en classics sfeer naar de nieuwere hits. Tussendoor wordt er op iedere editie van Think Pink een uitstapje genomen met een bekende artiest, om vervolgens Diva Mayday de Orangerie om te laten dopen tot club.  Kaarten zijn te koop voor € 12,50 in de presale via ThinkPink.nl, via Gaygo.nl, via Paylogictickets.nl en bij een Primera winkel bij jou in de buurt.

See you there!Meer info en tickets: www.thinkpink.nl
Think Pink 06-05-2011 20.00 - 2.00 / € 12,50 presale - € 17,50 door