Van der Panne komt later dit jaar pas met z'n eerste EP, maar wat hij tot nu toe heeft laten horen is veelbelovend. Zijn eigen nummers zijn uit het leven gegrepen en varieren van zwoel tot rauw. Het is Nederlandstalig zoals we dat kennen van Robert Long en Herman van Veen. Sinds Van der Panne de publieksprijs van het Concours de la Chanson won, staat hij bekend als groot talent. 

Sjors van der Panne is niet zo’n prater. Neem bijvoorbeeld de liefde. Daar zingt hij liever over. En mooie liefdesliedjes, die zijn er genoeg! Werk van Frank Boeijen en Huub van der Lubbe bijvoorbeeld, of van Frédérique Spigt. Maar ook onbekendere liedjes van artiesten die je minder vaak hoort.

In het programma Weinig woorden, veel liedjes brengt Sjors ze op zijn eigen manier. Klein, gepassioneerd, akoestisch en soms zo gevoelig, dat je er even stil van wordt.

Musique Amis presenteert het concert van zondag 27 maart in Hotel V. De aanvang is 19.00u, toegang is slechts 10 euro.

Voor het bestellen van kaartjes, klik hier!

Kaartjes winnen? Dat kan ook! Gay.nl geeft 3x2 kaarten weg voor het concert. Mail met 'Sjors' als onderwerp naar win@gay.nl en vergeet niet je voornaam, achternaam en profielnaam te vermelden!