Wil je voldoende privacy, een luxe inrichting, een centrale ligging of toch een wat rustigere locatie net buiten het centrum van de drukke stad? Zo hebben we vier steden voor je geselecteerd: Barcelona, Berlijn, Parijs en Zürich!

Interhome Stadsappartementen
Stuk voor stuk zijn de stadsappartementen ideaal voor een weekend weg in een Europese hoofdstad. Onze stadsappartementen zijn gelegen in drukke straten of op rustigere plekken net buiten de stad. Kortom, voor ieder wat wils!

Barcelona
In Barcelona vind je de prachtige haven en de veelbesproken Ramblas, waar iedere toerist die Barcelona bezoekt weleens moet zijn geweest. Bezoek de prachtige marktjes, bewonder de fabuleuze architectuur of geniet van de heerlijke Spaanse keuken in de hoofdstad van Catalonië. In de stad vindt je natuurlijk de Sagrada Familia en de andere achitectische hoogtepunten van Gaudi, heerlijke Spaanse restaurantjes waar je kunt genieten van de delicatessen die Barcelona te bieden heeft. Daarbij heeft Barcelona een officieuze Gay – wijk: L’Eixample, ook wel GayEixample genoemd. Places to be zijn absoluut: Club Arena en D-Boy en de populaire badplaats Sitges is dichtbij de stad!

Bekijk het aanbod in Barcelona ->Berlijn
Door de vele gebeurtenissen, heeft de stad veel te bieden voor de culturele bezoeker. Daar-naast is er het Museum Insel met vijf top musea bij elkaar. Berlijn heeft een breed scala aan activiteiten voor de gay bezoekers. Zo heeft de stad een grootschalig aanbod aan disco's, bioscopen, fitnessclubs, bars en restaurants. Deze zijn voornamelijk te vinden in de wijken Schöneberg, Kreuzberg en Prenzlauer Berg. Ga bijvoorbeeld in Schöneberg naar de legendarische Gay bar HAFEN.

Bekijk het aanbod in Berlijn ->Parijs
In Parijs vind je natuurlijk de Eiffeltoren en de prachtige andere architectonische hoogtepunten. Heerlijk Bourgondisch genieten kun je in deze stad met gemak, zodat je je al snel een echte Fransman voelt! Het district Le Marais is de gay wijk van Parijs met een gros aan café’s, cabarets en nachtclubs. De straten Sainte-Croix de la Bretonnerie en Vieille du Temple staan erom bekend veel gays te mogen ontvangen en hier vind je dan ook de grootste gay club van Europa vinden, Le Dépot! Ook de moeite waard in deze stad is de roze boekenwinkel: Les Mots á la bouche.

Bekijk het aanbod in Parijs ->Zürich
Deze stad ligt in een breed dal tussen de bergen, waar de natuurliefhebber kan genieten. De gay bezoeker kan daarbij zijn terecht in het brede aanbod van clubs, barretjes en restaurants. Ga bijvoorbeeld naar de populaire Cranberry cocktail Bar gelegen in het centrum of naar het Zurich West, de voormalige industrie zone die nu omgebouwd tot nieuwe hippe wijk, hier vind je Heldenbar. Je komt nooit te laat op een feestje, want de feesten gaan door tot in de vroege ochtenduren! Beleef Zürich en verblijf in een stadsappartement van Interhome.

Bekijk het aanbod in Zürich ->