Op een mooie lentedag in Zuid-Californië vinden Laser en Joni, 15 en 18 jaar oud, het tijd om hun biologische vader te ontmoeten. Met behulp van de spermabank komen zij in contact met Paul. Paul, hun biologische vader, heeft er de afgelopen jaren lekker op los geleefd. Inmiddels runt hij, ironisch genoeg, een biologische boerderij met bijbehorend restaurant. De eerste ontmoeting met zijn kinderen verloopt ronduit stroef. Desondanks raakt Paul na verloop van tijd betrokken bij het gezin, met alle gevolgen van dien. Dit stuit vooral bij de dominante Nic op veel verzet. De komische situaties die plaatsvinden zijn een welkome afwisseling op de soms ietwat dramatische air die de film heeft.

De film blijft vooral boeien door het sterke gevoel van realisme. Het ‘Hollywoodgevoel’ ontbreekt, de kijker die dit in een film zoekt zal dus niet aan zijn trekken komen. Na het zien van The Kids Are All Right wordt niet geheel duidelijk of er geprobeerd wordt een bepaald standpunt met deze film duidelijk te maken. Desondanks maakt de unieke plot in combinatie met de perfect uitgewerkte personages The Kids Are All Right een echte “must see” voor de filmliefhebber, misschien wel één van de betere homofilms van de afgelopen jaren.

The Kids Are All Right, een film met Hollywood-veterane Julianne Moore (bekend uit Children of Men en A Single Man), Mark Ruffalo (was samen met Moore te zien in Blindness) en Annette Bening (American Beauty), is vanaf deze week verkrijgbaar op dvd en Blu-Ray.
Tekst: Ted Pouls

De nieuwe Goldgift!
De dvd van The Kids Are All Right is vanaf nu overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de dvd gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?
  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.
En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis The Kids Are All Right dvd! Klik hier om je aan te melden!