Uit de Kast is op dit moment vooral op zoek naar dappere homo's en lesbiennes tussen de 18 en 30 die klaar voor de grote stap zijn en deze kans graag samen met Arie Boomsma willen aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je beseft dat het allemaal op televisie verschijnt.


Lees hieronder de oproep:


Sta jij op het punt om uit de kast te komen? Of heb je net de allereerste stap(pen) gezet? Meld je dan nu aan.

Homoseksualiteit is bij veel jongeren helaas nog steeds een taboe. Daarom maakt de KRO een televisie serie met Arie Boomsma waarin jonge homo’s en lesbiennes gevolgd worden tijdens (een deel van) hun coming out. Het doel is meer inzicht geven in de belevingswereld van jongeren met
deze gevoelens en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen we er aan bij te kunnen dragen dat er meer acceptatie komt voor homoseksualiteit.

De eerste zes afleveringen van KRO’s Uit de Kast waren begin dit jaar te zien op NL3. De serie krijgt in het najaar een vervolg.
Voor deze nieuwe serie zijn wij op korte termijn op zoek naar jongeren die op het punt staan hun ‘coming out’ te beleven, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.

Ben of ken jij zo iemand en wil je hier meer over weten? Meld je dan aan via onze website. Hier kan je sowieso terecht voor meer informatie: http://kro.nl/uitdekast . Mailen of bellen kan ook, via
uitdekast@kro.nl of 035-6251027. Uiteraard is dit contact helemaal vrijblijvend.

Let op: Momenteel zijn ze alleen nog op zoek naar vrouwelijke deelnemers!

CF