1. Jullie motto is ‘bringing gay back in style’. Hoe zijn jullie dit van plan?
De Orangerie is jarenlang het toneel geweest voor een van de betere gayminded feestjes in Noord-Brabant. Een aantal jaar geleden stopte dit en er is door de jaren heen nog veel vraag geweest naar een goed gayminded, openminded, feest in de Orangerie. We zijn een paar jaar verder en de Orangerie heeft beter licht en geluid. Diva Mayday is resident DJ en iedere editie van Think Pink zal er een andere artiest ‘special guest’ zijn. Voor de eerste editie komt Patty Brard de Orangerie op z’n kop zetten. We brengen gayminded, openminded, terug naar de Orangerie, en die locatie heeft van zichzelf al zoveel stijl dat dit voor zich spreekt.

2. Waarom vindt het feest plaats in de Orangerie in Den Bosch?
De Orangerie is de mooiste locatie van Den Bosch! Hoe goed is het om een gayminded, openminded, evenement te organiseren in een oude kerk? Een briljant contrast. De Orangerie staat bovendien bekend als ‘gay friendly’ locatie, omdat hier jarenlang achtereen de bekende Bossche gay feesten werden georganiseerd. In vergelijking met de vorige roze feestjes in de Orangerie is er beter licht & geluid en beter entertainment.

3. Wat kunnen we die avond, 6 mei, verwachten?
Think Pink is van plan om een van de betere maandelijkse gay en openminded feesten van Brabant te worden. Iedere editie zal Diva Mayday als resident DJ aanwezig zijn, en begeleidt worden door telkens een andere live artiest als ‘special guest’. Voor de eerste editie is Patty Brard opgetrommeld, maar het kan zo zijn dat voor de volgende editie Anita Meijer komt optreden.. 6 Mei is de eerste editie van Think Pink en zal dus een echte knaller worden, met geluid, licht en entertainment die luxe en klasse uitstralen!

4. Jullie willen het feest neerzetten als redelijk chique. Maar komen er dan nog wel jongeren op af?
Met chique bedoelen we geen hoge entreeprijs of hoge drankprijzen. We bedoelen met chique dat er geen erotische handelingen worden verricht tijdens het feest. Think Pink wordt chique en sophistigayted als het neerkomt op gedrag en plezier. Jongeren zijn natuurlijk welkom bij Think Pink, attitude is your age. Wat we hiermee willen zeggen is, dat het niet uitmaakt hoe oud je bent, maar hoe je je gedraagt! We rekenen eerlijke drankprijzen en bieden de bezoeker top entertainment en een hele leuke avond uit op de mooiste locatie van ‘s-Hertogenbosch.

5. De feesten zijn allemaal in Den Bosch, maar kunnen we in de toekomst ook 'on-tour'-party verwachten?
Hier kunnen we nu nog niet veel over zeggen. Eerst kijken hoe Think Pink aanslaat in Den Bosch. Wordt het een succes en is er vraag naar Think Pink in andere steden, dan zal er gekeken worden of er ‘on-tour’-party’s worden georganiseerd. De thuisbasis van Think Pink zal de Orangerie in Den Bosch zijn! Wel zullen we iets onverwachts onthullen als de eerste paar edities een succes zijn gebleken, dus koop een kaartje voor Think Pink op www.thinkpink.nl om er met zijn allen een succes van te maken! We hebben er zin in!