Boomsma gaat sinds de breuk met zijn vriendin Kieu regelmatig uit. Vooral op die momenten mist hij intimiteit. "Ik merk het met het uitgaan. Seks is overal. Maar voor mij moet seks echt binnen een relatie plaatsvinden."
In het interview geeft Boomsma toe dat hij daar regelmatig moeite mee heeft. "Ik heb mijn lusten. En wat er zich in het hoofd afspeelt, is net zo zondig, hè. Nou, daar gebeurt het wel, hoor. In het kwadraat!."

Boomsma was maar liefst veertien jaar samen met zijn vriendin. Het koppel zou zelfs gaan trouwen. De presentator zegt zich ervan bewust te zijn waar het misging. "Onbewust legde ik te veel druk op haar, juist omdat ik heel veel druk op mezelf leg. Dat is niet goed. Dat besef ik nu."

Arie Boomsma op de cover van Nieuwe Revu
Bovendien weet Boomsma van zichzelf dat hij erg intensief kan zijn. "Het is niet prettig als je het gevoel krijgt dat je slechts het leven leidt van je partner. Uiteindelijk wilde ze haar eigen ontwikkeling doormaken, vooral ook als vrouw."

De presentator baalt nog steeds flink van de breuk. "Ze is nog steeds de vrouw van mijn dromen. Ik durf nu wel toe te geven dat het gewoon kut is."
De Nieuwe Revu met het interview met Boomsma ligt vanaf woensdag in de winkel.

Bron: NU.nl