I Shot My Love zal namelijk verder nergens in Nederland te zien zijn, behalve dus op zondag 17 april in Het Ketelhuis.

In de film is te zien hoe een jonge man 70 jaar nadat zijn grootvader uit Nazi Duitsland naar Israel is gevlucht naar Berlijn terugkeerd om daar geeerd te worden op een filmfestival. Die man is documentairemaker Tomer Heymann. Heymann ontmoet een man in Berlijn die zijn leven zal veranderen.

Ontmoeting

De 48-uur durende affaire, die in de Berghain Panoram Bar begint, verandert in een echte relatie tussen Tomer en Andreas, een danser. Andreas besluit zijn liefde achterna te komen en te verhuizen naar Tel-Aviv, waar hij enorm moet wennen aan het leven daar en zijn partner. Maar vooral ook zijn relatie met het land op basis van zijn Duitse achtergrond.

Moeder

De moeder van Tomer probeert een grote rol te spelen in de relatie van de twee mannen omdat ze bang is dat ook Tomer haar uiteindelijk verlaat, net als zijn vier broers die allemaal vertrokken zijn uit Israel.

I Shot My Love vertelt een persoonlijk maar universeel liefdesverhaal en volgt de driehoeksverhouding tussen Tomer, Andreas en Tomer's intens Israelische moeder.

Prijsvraag!
Benieuwd naar de film? Gay.nl mag in samenwerking met het Filmisrealfestival 5x2 kaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen is voor aankomende zondag beschrijven waarom jij deze film absoluut moet zien en dit sturen naar redactie @ gay.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je zondag 17 april naar de film kunt.


CF