Yair, oftewel Gay.nl/Paratrooper, is mijn volgende ‘slachtoffer’. Hoewel slachtoffer erg meevalt aangezien ik deze stijl helemaal leuk vind. Yair is gek op pakken. Joh!? De dandy druipt er vanaf. Helemaal leuk. Dat zie je niet zo vaak, zeker niet bij iemand van 22.

Na het lezen van je profiel was ik erg benieuwd naar de stijl van een pakkendragende dandy die gek is van het leger. Nou zo dus; niet gemixt, maar mooi los van elkaar. Is maar goed ook denk ik, anders zal het een zootje worden. Over pakken hoef ik je niks te vertellen; van schoenen tot hoed, alles heb je in de kast hangen en volgens mij in heel ruime mate!?

Ik vind jou in leger‘pak’ het ook goed doen. Het in uiteraard werktennue maar je kunt het goed hebben, dus blijven dragen!

Wel ben ik erg benieuwd wat je in het dagelijks leven draagt. Uiteraard een legeroutfit wanneer je in het leger zit, maar aangezien dat nog niet het geval is, vraag ik me af of je werkelijk alle dagen als dandy door Amsterdam stapt. Ik zou het leuk vinden, maar pas wel op dat het niet te ouwelijk of patserig wordt. Ik vind de stijl met pak, hoed, handschoenen, zakhorloge en Burberry erg gaaf maar lijkt wel net weggelopen uit een maffiafilm. Misschien iets té veel naar mijn mening. Wanneer je een iets dunnere das omknoopt, ziet dat er al wat jonger uit. Ook kan het helpen het colbert niet te dragen als je een jas draagt. Het gilet moet je dan overigens gewoon blijven dragen!

Een lichtere hoed maakt ook jonger overigens, dat zie je aan de gevlochten hoed op de andere foto. Die klopt helemaal! Daar kan de das weer wel, dat heeft te maken met de kleur en de combinatie met alleen een colbert in plaats van ook de jas daar nog over. Het ziet er prima uit.

Blijkbaar ben je helemaal blij en tevreden met je stijl die je je eigen hebt gemaakt. Weinig tot niets aan veranderen want je bent een dandy en straalt dat ook zeker uit. Echter zou het naar mijn smaak iets jonger mogen ogen af en toe.

En nog een laatste ding; roken is zonde ;-P

X Allan