Volgens Ter Linden geven de cruisende homo’s ‘een verkeerd beeld van homoseksualiteit’. “De vrijheid van moeders met kinderen, wandelaars en sporten mag niet ten koste gaan van hitsige mannen die zo onfatsoenlijk zijn dat ze geen hotelkamer huren of naar een darkroom gaan,” aldus Ter Linden tegenover Gay.nl.

De PVV’er is zeer teleurgesteld in de VVD. “Bij monde van Frits Huffnagel zei de VVD letterlijk: ‘Volgens mij moeten we ons als raad met echte problemen bezig houden’. Dit is het levende bewijs van stuitende arrogantie waarmee de elite zich in Den Haag blijkbaar wil profileren.”

Gay.nl belde met Frits Huffnagel voor een reactie: “Paul ter Linden heeft gewoon geen punt. De commissie is niet akkoord gegaan met zijn verzoek tot agendering. Hij loopt spaak in de procedure en gaat vervolgens personen aanvallen. De commissie ziet geen reden om de homo-ontmoetingsplaatsen af te schaffen, dan zal hij eerst met betere argumenten moeten komen.”

Ter Linden heeft al aangekondigd zijn volledige ambtsperiode te zullen gebruiken om ‘gelijkwaardigheid van man en vrouw en die van hetero en homo te bewerkstellingen’. “Homo-ontmoetingsplaatsen dragen hier niet aan bij, er bestaan immers ook geen hetero-ontmoetingsplaatsen.”

Lees ook:
» PVV intern verdeeld om sexplekken (89) reacties
» PVV valt homo-ontmoetingsplaats aan (242) reacties
» Paul ter Linden (PVV) in raad Den Haag (305) reacties