Medewerkers van de McDonalds filmden de mishandeling en adviseerden de aanvallers zelfs om te vluchten voor de politie zou arriveren. De manager probeerde de vrouwen een keer weg te trekken en een oudere vrouw kwam de transseksuele vrouw ter hulp, maar zij werd ook geslagen. Verder deed niemand iets om de transseksuele vrouw bij te staan.

McDonalds heeft in een statement laten weten erg geschokt te zijn en het incident onacceptabel te vinden. " We zijn open en tolerant naar iedereen. Niets is belangrijker dan de veiligheid van onze klanten. We werken samen met instanties om de zaak te onderzoeken."

Volgens een medewerker van de McDonalds in Baltimore was de aanval echter de schuld van de transseksuele vrouw zelf, omdat ze gebruik maakte van het vrouwentoilet. Dat meldt hij op zijn twitter-pagina.

In de schokkende video die niet geschikt is voor jongeren is duidelijk te zien hoe extreem de mishandeling is en hoe de vrouw zelfs een epileptische aanval krijgt na de veelvuldige trappen tegen haar hoofd.

Update: de video is inmiddels door Youtube verwijderd.

AN

Interview met het slachtoffer