In alweer het derde boekje van Ype+Willem, genaamd Twee Onder Één Kap volgen we de twee heren tijdens misschien wel één van de meest stressvolle periodes in een relatie: een verhuizing. Van het vinden tot de juiste hypotheek, het uitzoeken van hun nieuwe woning, verven, verhuizen en de bijbehorende administratieve rompslomp: het komt allemaal aan bod. En is de relatie van Ype en Willem daar eigenlijk wel tegen bestand? Maar ook actualiteiten zoals de Mexicaanse griep en de presentatie van de Miljoenennota. Met weer lekker veel gastoptredens van hun eigen vrienden en kennissen én een aantal bekende gezichten.

De eerste twee boekjes van Flo leverden hem al de VPRO Debuutprijs en een Zilveren Griffel op. Hij begon op tweejarige leeftijd met tekenen en al snel werd hij zelf zijn eigen favoriete onderwerp. Uiteindelijk volgden strips in Expreszo, op zijn eigen site, in NRC.Next, op Claudiadebreij.nl en nog veel meer publicaties. In zijn strip, die ook wel de populairste webcomic van Nederland wordt genoemd, zet Flo zichzelf neer als lief en onschuldig jongetje met af en toe wat licht maniakale trekjes. Het omslag van zijn vijfde boekje De Dagelijkse Dingen is misschien wel de gayste voorkant van een boek die we ooit hebben gezien: Flo berijdt een eenhoorn in een roze bos terwijl roze olifantjes door de lucht vliegen en zijn vriendje mee rent onder een regenboog.

De fotostrips van Ype+Willem kunnen hier bekeken worden, en Flo's dagelijkse strip vind je hier.

De nieuwe Goldgift!
De boekjes van Ype+Willem en Flo zijn bij iedere zichzelf respecterende boekhandel verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt het Ype+Willem boekje Twee Onder Één Kap én het Flo boekje De Dagelijkse Dingen gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?

  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.

En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis boekjes van Ype+Willem en Flo! Klik hier om je aan te melden!