Volgens Lenders staat er veel op het programma. Zo komen er optredens van o.a. Rachel, die bekend is uit X-Factor. “Vorig jaar was het vooral Nederlandstalig, nu willen we het hipper maken. Dit jaar wordt er vooral in het Engels gezongen, afgewisseld met een Dance of House DJ.”

Tijdens Koninginneweekend hanteren ook alle meewerkende kroegen dezelfde prijzen voor drank. “Mensen hoeven niet bang te zijn voor hoge prijzen, een biertje kost bijvoorbeeld 2,50." 

Het amstelpodium zal volgens de organisator vooral een succes zijn vanwege het aantal café's. “Kijk, wij zitten natuurlijk met veel meer cafe’s bij elkaar”, zegt hij, “Dit weekend gaan wij de mensen niet teleurstellen! Voor plezier moet je bij de Amstel zijn!”

Het programma

Beide dagen zijn er optredens en DJ’s buiten. Op koninginnenacht is het feest van 18.00u tot 01.00u. Vanaf 19.00u zijn er optredens.

Op Koninginnedag is er feest van 12.00u tot 05.00u. “Om 20.00u moet de muziek buiten afgelopen zijn, maar wees niet bang we gaan binnen gewoon door!”