"Een paar mensen vinden de stijl van mijn pak niet mooi", reageert Jan Dulles."En dan gaan ze daar met z'n allen over zeiken. Weet je, mijn pak is juist super chic", vindt de zanger. "Het is heel stijlvol en ik vind het mooi."

De 36-jarige zanger las het commentaar op zijn outfit op de telefoon van zijn vriendin, maar is er nu klaar mee. "Ik lees al die kritiek niet meer. Ik zit goddelijk in de zon op de boot."

Dulles geeft zijn stem zoveel mogelijk rust de komende dagen. "Ik heb nu al een beetje last van mijn keel na het feestje vrijdagavond."

Vrijdag vond in Düsselfdorf het openingsfeest plaats. "Ik doe voorzichtig met mijn stem en wil niet te veel praten. En ik laat veel interviews over aan de anderen."

Oger Lusink, de man die de kostuums voor de 3JS, mede heeft geselecteerd, kan zich niet vinden in alle kritiek op de kleding.
 
"Pakken met een dubbele knopenlaag komen in Italie weer helemaal terug", reageert Lusink. "En die lichte kleur zijde werkt op televisie fantastisch. De kleding die ze hebben uitgekozen maakt de jongens eigentijdser en ze kleden af", is zijn overtuiging.

Alle pakken zijn de met de hand gemaakt. "Ik vind het fantastisch staan en er zit bovendien delftsblauwe voering in, al kan dat niemand zien. Die muzikanten voelen zich uitstekend in die zijden pakken. Het voelt heel prettig."

Bron: NU.nl/ Telegraaf.nl

CF