Dit hierboven is een filmpje van een man die in een dildo zingt en iedereen wil laten weten hoe groot geschapen hij is. Nadat ik het filmpje vier keer had bekeken (wat doet een mens anders op dinsdagavond?) kwam die Andre Pronk mij toch wel heel erg bekend voor. Google wist mij te vertellen dat dit zo'n persoon is die gewoon net zolang audities van Popstars en X-Factor af is gegaan tot iemand als ik (een mens met een volledig onnodige en uitgebreide kennis van volksparels als deze) hem zou herkennen. Job well done! Geldt overigens ook voor de persoon die de figurantencasting heeft gedaan. Wat mij echter het meest opvalt aan deze videoclip, is dat Dreetje niet met een man maar met een vrouw (!!!!!!!!) naar huis probeert te gaan, iets wat je niet zou verwachten (en iets wat uiteindelijk ook spaak loopt omdat zijn penis te groot is om seks te hebben).

Iets wat ik als fervent YouTubegebruiker niet wist is dat er onder (Nederlandse) jongens van een jaar of 14 een soort trend leeft: het hebben van een YouTube-kanaal en die zo populair mogelijk proberen te maken en elke dag 'vlogs' opnemen. Die vlogs gaan negen van de tien keer over helemaal niks en zijn vooral echt strontirritant. Neem de bovenstaande Roahbert. Een beetje paupersjiek, met dikke nepdiamanten oorbellen en een onaangenaam hysterische manier van praten. Hij weet met diezelfde manier van praten echter wel tientallen vlogs te vullen en heeft per filmpje minstens een paar duizend views. Daarnaast hebben bijna 9000 mensen zich op zijn kanaal geabonneerd om dit soort filmpjes te kijken. Waarom? En waarom krijgt hij dit soort reacties van meisjes? 

 

Deze lieve Chinese oma is 65 jaar oud, kan belachelijk goed dansen en verder heb ik geen idee wat er gezegd wordt in dit filmpje. Negeer de flashy shots van het hysterische publiek en kijk hierboven naar de meest flexibele 65+er van China's Got Talent!

Om toch even dat mooie bruggetje naar iets anders in Azie te maken: maak kennis met Hahn-Bin! Hahn-Bin is een gerennomeerde Koreaanse violist, die je het best zou kunnen beschrijven als een liefdesbaby van de Aziatische Grace Jones en de Aziatische Boy George. Hahn-Bin is 22 jaar jong. Mijn favoriete uitspraak van Hahn-Bin is nu al: "I am Viagra to classical music." Kijk hieronder naar een net iets te lang (7 minuten is lang met de beperkte concentratiespanne die wij van de internetgeneratie hebben) maar mooi portret van de muzikant.

Ik weet dat Gay.nl keihard verdeeld is in het Gaga-kamp en het Britney-kamp maar ik wil toch even dat jullie kennismaken met de Lachende Derde. Nicki Minaj is mooi, heeft een prachtige stem en een heerlijk album. En daarbovenop heeft ze een betere pruikencollectie dan je plaatselijke feestwinkel. Kijk hieronder naar haar laatste video Super Bass.

De documentaire die is gemaakt over Chaz Bono, de dochter van Cher die de zoon van Cher werd, is binnenkort te vinden bij je gebruikelijke downloadkanalen. De trailer doet extreem Hollywood aan en Cher ziet eruit als een perfecte pop van 70 maar dat doet niet af aan het feit dat ik dit eigenlijk wel wil zien!

Beyonce komt binnenkort EINDELIJK met een nieuw nummer na een veel te lange radiostilte. We hadden de 'ruwe' versie van het nummer al hier geplaatst maar nu is er ook een teaser voor de bijbehorende clip verschenen. En hou je vast: Beyonce zit op een paard! EEN PAARD!

Als je denkt dat je die sample wel erg bekend in de oren klinkt, dan heb je gelijk! Beyonce jat er rustig op los, en wel van Major Lazer's hit 'Pon de Floor'.

Okee, ik ben echt al dik een halfjaar over Glee heen en begin het eigenlijk alleen maar heel erg irritant te vinden met al die zingende pubers met nietszeggende problemen. Maar toen ik hun versie van Adele's Rolling in the Deep hoorde, was ik op z'n minst lichtelijk onder de indruk. Om mijn afkeer van vooral die actrice die Rachel speelt, niet verder te voeden heb ik hieronder het liedje zonder de bijbehorende scene geplaatst.

 

Going out with a bang! Beter dan het origineel.

 

Carmen