Dit eerste filmpje laat zien hoe een jongen besluit wat glitter te dumpen over Newt Gingrich: een republikein die zichzelf kandidaat heeft gesteld voor het presidentschap in de Verenigde Staten. Gingrich is voorstander van het 'traditionele huwelijk' en daar horen geen trouwende homo's bij. Kijk, dat soort mensen verdienen gewoon wat glitter!

Dit filmpje bevat mooie mannen zonder shirt die zwaaien naar voorbijgangers. Zonder shirt. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Een filmpje waarin paarden met roze manen en tractors met roze diamantjes voorkomen. Natuurlijk gaat dit over Lady Gaga en een boerendorp. En glitters!

Op de redactie zijn we gecharmeerd van CNN-presentator Don Lemon. En laat deze man nou net schreeuwend de kast uit zijn gekomen! Welkom Don!

Kingsley is mijn favoriete YouTube-gebruiker. Zijn lievelingsding is zeuren over popmuziek en daarin verschillen we totaal niet van elkaar.

Dit filmpje heeft helemaal niks met homo's te maken. Behalve dan dat de hoofdpersoon immens dronken is. En er misschien nogal potteus uitziet. En het filmpje is met die twee ingredienten een geniaal iets geworden!

Nog zo'n filmpje waar geen glitter, Gaga of hiv in voor komt maar wel een mooie 6 minuten van je leven. Zie hier een gestoorde moeder die haar lieve dochtertje injecteerd met botox. En ze doet alsof dat allemaal rozengeur en prima wijn is! Nou niet dus, mevrouw.

Even een hilarische afsluiter. Blijf kijken.

Carmen