Het buitenfeest begint om 19:00u en wordt gepresenteerd door Jeroen -‘het Foute uur’- Kijk in de Vegte. De opening wordt gedaan door een bekende, actuele, zeer spetterende surprise act.

Dit zijn de artiesten van GigaPANN in Wonderland die we bekend kunnen maken:

Kate Ryan
De Vlaamse dance diva is bekend van onder andere ‘Ella elle l’a’, ‘Voyage voyage’ en haar huidige hit ‘LoveLife’.

The Opposites
‘Dom, lomp en famous’, ‘Slaap’ en ‘Broodje bakpao’. Dat zijn zomaar wat nummers van de Nederlandse rappers Willy en Big2.

Anita Meyer
Haar grootste hit ‘Why tell me why’ werd dit jaar 3 keer uitgebracht in versies van Lange Frans, DJ Guilliano en DJ Frank (‘Discotex yah’). Anita Meyer is still going strong!

The EuroStars
Het songfestival blijft - ondanks alles - tot de verbeelding spreken. Maxime en Franklin Brown met ‘De eerste keer’, ‘One good reason’ van Marlayne en Esther Hart met ‘One more night’. Wie zingt ze niet mee? 

Vanaf 00:00 gaan de binnenlocaties open: In de Winkel van Sinkel worden 80’s en 90’s hits gedraaid, Club Lux vult zich met Electropop, Monza is er voor de Dance- en Housefanaten en in Club Poema wordt ‘foute’ muziek gedraaid. Last but not least: in Tivoli wordt de muziek gedraaid die je van PANN gewend bent.  Pijn in je voeten van al het dansen? PANN zorgt voor boten om varend over de gracht van locatie te wijzigen. GigaPANN gaat door tot 7 uur ‘s ochtends.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de site van PANN zelf: www.pann.nl.