---fashion tip van Darryl---

Het mooie weer blijft gelukkig ook deze week aanhouden. Zorg er daarom voor dat je er fabulous uitziet in de stad, in het park, op het festivalterrein of tijdens je date! Houd het wel lekker praktisch, zodat je niet de nadelen ondervindt van de warmte. Het is komende week uit den boze om je in een linnen broek te vertonen. In plaats daarvan trek je de chino uit de kast. Deze katoenen broek is vroeger ontworpen voor het Amerikaanse leger ter vervanging  van de jeans. Hij heeft een dunnere kwaliteit waardoor deze koeler is en je meer bewegingsvrijheid hebt zonder dat hij de sterkte van katoen verliest . De chino zit bovenaan iets wijder en loopt naar beneden taps toe waardoor je deze ook heel leuk driekwart kunt oprollen. Combineer je cognac- of zandkleurige chino met een katoenen polo of een linnen shirt (overhemd) en trek hier leren teenslippers, All Stars of bootschoenen bij aan and you’re ready to GO!!


De professionele shoot bestaat uit vier stappen. Het begint met de ontvangst door de fashion host. Zij begeleidt je tijdens de shoot. Ze neemt met je door wat je wensen zijn en vult met jou je persoonlijke stylingkaart in.

De tweede stap gebeurt met de stylist. Samen kijken jullie naar de outfits die je hebt meegebracht en wordt er een passende look gecreëerd. Eventueel kan ter plekke ook nog kleding voor je geregeld worden, de shoot vindt immers plaats in Magna Plaza!

Vervolgens ga je naar de visagist. Zij zorgt ervoor dat je wordt opgemaakt op een mooie manier die past bij jouw persoonlijkheid en die passen bij het type foto’s dat je wilt laten maken. Ook wordt hier aandacht besteed aan je haar.

De laatste, en uiteraard de belangrijkste stap, is de fotoshoot. De fotograaf maakt de foto’s terwijl je ondersteund wordt door je fashion host (deze heeft professionele modelervaring). Na de eerste set foto’s doe je nogmaals een rondje langs de stylist en visagiste voordat aan de tweede shoot begonnen wordt. Na de tweede shoot zoek je samen de beste beelden uit en krijg je de 25 beste foto’s digitaal mee naar huis!

De shoot vindt plaats in het mooie en bekende winkelcentrum Magna Plaza, midden in Amsterdam (achter de Dam), in een studio op de 2e verdieping. Magna Plaza is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

De fashion host, stylist, visagist en shoot met je 25 beste foto's zitten allemaal in hetzelfde pakket en reserveer je voor slechts 149 euro! Let op! Er is beperkt plek: slechts 100 plekken zijn beschikbaar!

Reserveer nu jouw professionele Fotoshoot voor slechts € 149,-