"Ik ben 33 jaar oud en single in New York. Een soort mix van Carrie Bradshaw en George Costanza- als er zoiets is als een mannelijke biologische klok, is die van mij begonnen met tikken. Ik weet dat een kind baren er niet echt in zit maar wat nou als ik wel een kind borstvoeding kan geven. Zouden mijn mannenborsten melk kunnen afgeven?"Illustration by Rob Donnelly. Click image to expand.

 

Thomsen besloot eerst te beginnen met een zogenaamde borstpomp. Hij begon zijn manboobs op reguliere basis 'op te pompen'. Hij hoopte op die manier mechanoreceptoren in zijn borsten te triggeren om melk aan te maken. Hij raakte lichtelijk opgewonden van het hele proces. 

"Het was vreemd om een borstpomp voor het eerst te gebruiken. Mijn tepels waren het niet gewend om op die manier gestimuleerd te worden. Ondanks dat het voelde alsof ik met iets tegennatuurlijks bezig was, voelde het pompen best aangenaam. Tepels zijn gevuld met zenuwuiteinden natuurlijk, dus zo'n zachte pompbeweging voelt zowel comfortabel als erotisch aan."

De uiteindelijke conclusie van zijn column: hij heeft geen melk kunnen produceren. Lees zijn hele verhaal hier.

CF