Iedereen die Toy Story 3 heeft gezien weet waar ik het over heb (ik heb kleine neefjes en nichtjes, okee?!) wanneer ik zeg dat Ken de meest gaye pop uit die trilogie is. Sjaaltjes, ijdelheid, hawaiiblousjes, roze auto's: hij windt er geen doekjes om. Nu heeft hij ook nog eens een eigen datingrubriek op Youtube, love it!

 

Haha, Kingsley is mijn favoriete Youtuber-EVER! Hij is de enige persoon op aarde (naast mijzelf) die zich zo intens druk kan maken over dingen als popliedjes. Hierboven heeft hij het over Adele's Rolling in the Deep en het feit dat hij dat nummer veel en veel te veel heeft gehoord.

 

Hierboven heeft hij het over de term 'Bieber Fever'.

De volgende filmpjes zijn slecht, echt heel slecht. Kent iedereen het Twitterfenomeen Dushi Kimberley? Nu zijn er echter ook (geanimeerde) Youtubefilmpjes zonder enig greintje humor. Gewoon helemaal niks. Stomme stemmen, lelijke vormgeving, slap herhalen van tweets en dus nul moeite in de dialoog gestopt. Nu laat ik het klinken alsof ik ergens verstand van heb maar als je het ziet dan merk je het wel: Twitter was grappig, dit niet.

 

Liefste kattenfilmpje van deze week!

Een soort reallife Idols-achtige competitie om mee te spelen in een aflevering van Glee? Lees hier meer! 

 Beyonce zingt even casual de sterren van de hemel in haar kleedkamer. 

Tot slot iets wat ik altijd ook op straat wil vragen aan mensen: wat ben jij aan het luisteren? Superleuk!

 

 
Carmen