Jonté Moaning mag je gerust de Gaga van Japan noemen. Als je die titel overdreven of stom vindt, daag ik je uit om onderstaande clipjes te kijken. 

Rihanna heeft al een tijd lang een soort zeemeerminnenhaar. Voor haar nieuwe clip voor het nummer 'Man Down' is ze flink aan het dralen en zwiepen met haar lange rode lokken, wordt ze verkracht (tenminste zo lijkt het) en besluit ze daarna haar verkrachter dood te schieten. Zou dit een geheime boodschap zijn voor Chris Brown (met wie ze overigens allang weer contact zou hebben)?

Oh, gewoon een gemiddelde dag in de week: Lady Gaga die toekijkt hoe een naakte man hysterisch op  haar muziek danst. 

Bovenstaand filmpje werd opgenomen na opnames voor Saturday Night Live, kennen jullie 'm nog?

En nog meer Gaga. Ligt het trouwens aan mij of verliest deze Lady zich teveel in gebazel over haar 'art' en haar 'monsters'? Mens, hou je mond en maak popmuziek.

Een mooi bruggetje van Gaga naar deze man: iemand die zichzelf ook veel te serieus neemt. Deze meneer ziet overal piemels in. En je zou denken dat dit hartstikke leuk en aardig is, maar deze man blijft er heel serieus onder. 

Iets serieuzer nu, twee verschrikkelijke dingen in één filmpje: de Westboro Baptist Church en de Ku Klux Klan. Ai.

Voor iedereen die geen problemen heeft met het lichaamshaar van de appetijtelijke Ben Cohen (waaronder ik), alsjeblieft! De beste man heeft een korte broek aan. Een korte broek!

Vraag me niet waarom of hoe maar ik kwam een My Little Pony versie van 'California Girls' tegen en ik weet zeker dat Katy Perry dit net zo mooi vindt als ik.  

Over Katy gesproken, dit is een redelijk geobsedeerde mannelijke fan die haar leven duidelijk interessanter vindt dan dat van zichzelf. Een minidocu: Katy & I.

Over zielige fans gesproken, onlangs was er een nogal apart optreden bij Britain's got Talent waarbij een lichtelijk gekke, jonge vrouw een Britney Spears nummer kwam vertolken. Het liep echter een beetje uit de hand toen ze bijna naakt op het podium 'Toxic' stond te zingen. Uiteindelijk bleek ook nog dat haar fascinaties met de almachtige Britney zo gigantisch is dat ze haar eigen kop had kaalgeschoren toen Britney haar meltdown had. 

En tot slot een liedje waarvan ik er nog niet over uit ben of het verschrikkelijk irritant of 'wel leuk' is. Jullie oordeel?